Suomeksiin Englishпо-русски
Kassalla

Viimeksi kun kirjoitin blogia odotin kesää ja lomaa. Loma oli ja meni. Tuntuu kuin kesää ei olisi tullut lainkaan. Nyt on alkanut illat pimenemään, lehdet pudonneet puista ja viime yönä tänne Etelä-Suomeen tuli kerralla 10-15 senttiä lunta! Itse vaihdatin talvirenkaat jo viime perjantaina, talvi ei tällä kertaa yllättänyt autoilijaa. Jokainen huoltoasema, joilla on renkaanvaihtoa, tekevät kellon ympäri päiviä, saadakseen kaikille halukkaille talvipyörät ajoissa alle. Tsemppiä sinne!


Askartelua Tampereen toimipisteen taukotiloissa
Ahkeraa askartelua Tampereen toimipisteen taukotilassa. Kuvassa vasemmallta: Merja, Kirsi, Saija, Hanna ja Sari.


Meillä täällä Finnposilla heräsi ajatus jostain yhteisestä tekemisestä. Eräänä päivänä lounaspöydässä sen keksimme: joulukorttien askartelu! Meillä työskentelee useampikin todella taitava askartelulle sydämensä menettänyt työntekijä, jotka lupasivat tuoda malleja ja välineitä ja opastaa tekemisessä. Eilen työpäivän päätteeksi kokoonnuimme työpaikan taukotilaan ja laitoimme sakset laulamaan. Välissä nautimme glögit ja piparit. Pakko myöntää, että näillä opeilla tällainen ”peukalo keskellä kämmentä” oleva amatöörikin sai aikaiseksi todella upeita kortteja, kiitos siitä! Lisäksi puraisi jonkinnäköinen askartelukärpänen ja myös jatkossa tulen tekemään joulukortit itse. Ja kyllä helpottaa ”joulustressiä” kun kortit ovat jo valmiina!


Askrtelun tuloksia

Askartelijoiden taidonnäyte


Eilen tuli myös kutsu pikkujouluihin. Eli kyllä se joulu sieltä tulee vauhdilla. Pikkujoulusesonki ravintoloissa on yksi vuoden kiireisimmistä sesongeista, mutta silloin taotaan kun rauta on kuumaa vai miten se meni? Toivottavasti saatte vietettyä omat ”pikkujoulunne” tammikuussa kun muut juhlijat on ensin kestitty. Te olette juhlanne myös ansainneet!

Oikein mukavaa Joulun odotusta teille kaikille!

Hanna Lindgren

Hanna Lindgren
Team Manager, L1 Support Operations

Hanna toimii Finnposin Service Deskin Level 1 esimiehenä
Kategoriat: