Suomeksiin Englishпо-русски
Kassalla

Pitkän ja kolean (voisi sanoa jopa jäätävän) kevään jälkeen on alkanut kesä. Ainakin näin Tampereen korkeudella puihin tuli lopulta lehti päivässä. Mieli on iloinen ja pitkät valoisat illat saavat aikaan sen, että saa vielä vaikka mitä aikaiseksi työpäivän jälkeen, esimerkiksi juuri parhaillaan itselläni on kesäkukkien istutus menossa.

Töissä on kiireinen kevät takana. Viimeisimpänä pinnistyksenä olemme asentaneet lukuisia terassikassoja ravintoloihin. Näin ollen myös asiakkaamme ovat valmiina kesäsesonkiin.


Terassi

Finnpos toimittaa kassat myös erilaisiin tapahtumiin ja terasseille


Toinen ”uutuus” minkä parissa olemme työskennelleet viime aikoina on konttikassa ABC:lle. Keskimaan Osuuskauppa on perustanut Lähi ABC! Festarikontin, joka kiertää kesäisiä tapahtumia. Mikäli liikut esimerkiksi Himoksella Juhannus-, Iskelmä- tai Jysärifestareilla tai Jyväskylässä SuomiPOP -festareilla niin poikkeapa katsomassa konttimyymälää ja tekemään ostoksia.

Kesä on meidän molemmilla liiketoiminta-alueillamme huoltamo- ja ravintola –aloilla vuoden kiireisin sesonki. Ihmiset liikkuvat maanteillä ja tienvarsiliikenneasemat palvelevat matkaajia. Samoin matkailijat valtaavat ravintolat. On tärkeää, että järjestelmät toimivat hyvin, jotta asiakkaat saadaan palveltua jouhevasti. Lisäksi vielä vakituinen henkilökunta viettää hyvin ansaittua kesälomaa ja kesäloman tuuraajat urakoivat toimipaikoissa, joten järjestelmän helppokäyttöisyys korostuu erityisesti.

Itselläni kesäloma häämöttää parin viikon päässä. Joten toivottelenkin teille kaikille hyvää ja helteistä kesää. Ja myyntirikasta kaikille teille, jotka kesän työnmerkeissä vietätte!


Blogi2


Hanna Lindgren

Hanna Lindgren
Team Manager, L1 Support Operations

Hanna toimii Finnposin Service Deskin Level 1 esimiehenä
Kategoriat: