Suomeksiin Englishпо-русски
Huoltamokassajärjestelmä

 

Huoltamokassajärjestelmät (POS)

Finnposin kassan voit muokata vastaamaan oman liiketoimintasi tarpeita!

Kassajärjestelmässämme on kaksi osiota, kassa- (Point of Sale) ja takahuonetoiminnot (Back Office System).

Kassatyöasemat ovat nykyään kosketusnäyttöpäätteitä. Monipuoliset toiminnot ja nykyainen käyttöliittymä nopeuttavat myyntitapahtumaa huomattavasti. Kassamme on mukautettavissa vastaamaan liiketoimintasi tarpeita.

Samalla kassalla voidaan hoitaa polttoaineen myynti (mittarikenttäliitynnöin), ravintolamyynti sekä päivittäistavaran myynti (myymäläkassalla). Kassajärjestelmä sisältää kaikki liikenneaseman tarvitsemat myyntitoiminnot (mm. kaikki maksutavat integroituna ja monipuoliset korttienkäsittelyt tarvittavine kanta-asiakas- ja alennuskäytäntöineen).

Takahuonetoimintoihin kuuluvat mm. tuotteiden ylläpito, myynnin seuranta ja muu tarvittava raportointi. Varastonvalvonta-toiminto on monipuolinen sisältäen mm. märkävaraston hallinnan, reseptiikan ja automaattiset tilausehdotukset. Takahuoneosio huolehtii myös mittarikenttälaitteiden (kuten maksuautomaattien) tuesta, tietoliikenteestä ketjunohjaukseen, korttivarmennuspyynnöistä sekä huoltoyhteyksistä.


Kassajärjestelmäämme on saatavissa Veikkaus-liittymä, jonka avulla veikkaukset siirtyvät suoraan kassalle nopeasti ja luotettavasti.


Kysy meiltä lisää!

Harri Halminen, liiketoimintajohtaja: 010 56 777 53
Esko Sorri, palvelujohtaja: 010 56 777 50
Sami Palola, tuotehallintajohtaja: 010 56 777 54


Henkilöstömme sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@finnpos.fi