Suomeksiin Englishпо-русски

Käyttöönotto

Ennen järjestelmän käyttöön ottoa laaditaan suunnitelma aikatauluineen. Käyttöönotto -suunnitelmassa on mm. tehtävänjako, koulutuksen ajankohta sekä käyttöön oton ajankohta.

Toimitamme kaikki laitteet valmiiksi asennettuina. Näin säästämme aikaa ja varmistamme laitteiden teknisen yhteensopivuuden. Asentajamme testaa kassakokonaisuuden toimivuuden paikan päällä.

Käyttöönotto päivänä Finnposin nimetty yhteyshenkilö auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Finnpos tarjoaa käyttöönoton tukea myös siten, että asiantuntija on toimipaikassa varmistamassa, että ohjelmiston kaikki ominaisuudet otetaan heti käyttöön tehokkaasti.


Koulutus

Ennen käyttöönottoa koulutamme toimipaikan henkilöt käyttämään taustajärjestelmää sekä kassaohjelmistoa. Koulutus on mahdollista asiakkaan tiloissa, Finnposin tiloissa (Vantaa tai Tampere) tai etäkoulutus Skypen kautta.  Koulutukseen sisältyy mm. varastotoiminnot, tuotehallinta, inventointi ja raportointi. Kassakoulutuksen yhteydessä käydään kassan perustoiminnot ja päivän päätös läpi. Koulutuksen yhteydessä tehdään samalla varasto -ja myyntituotteita taustajärjestelmään.