Suomeksiin Englishпо-русски
Referenssimme

Referenssit


Restel Oy

 

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 900 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Martina-, O' Learys- Wanha Mestari- Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.

  www.restel.fi


Hiekkadyyni ravintolat

Hiekkadyyniravintoloihin kuuluvat Dyyni, Club Kekkonen, Sandy Kelt ja Beach Bar Surffari sijaitsevat Kalajoen hiekkasärkillä. Jokaisen ravintolan takana on tarina ja näissä kaikissa ravintoloissa juomat sekä ruoat bongataan nopeasti Finnpos Cava-kosketuskassoilla ja myyntiraportit saa selaimella helposti Finnpos Coba taustajärjestelmästä.

Dyyni avasi ovensa huhtikuussa 2003 legendaarisen Musiikkiravintola Matkailijan tiloihin, haluten olla paikka missä vanhat juomaklassikot haastavat uudet tulokkaat ja hyvät juhlat ja tarinat syntyvät. Kesän pitkät ja valoisat päivät ovat Kalajoellakin täynnä mitä erilaisimpia kulttuuri- ja liikuntatapahtumia. Hiekalle ja lumelle toteutetaan yhteistyössä eri harrastajaryhmien ja yhteisöjen kanssa grooveja, ajan hermolla olevia hiekkatapahtumia ja beachparty-meininkiä. Hullunhauskojen tapahtumien ja kuumien bileiden lisäksi Dyyni tarjoaa ihanteelliset tilat ja ruokapalvelut kokouksien ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Kekkonen merkitsee sukupolvelle eri asioita, mutta aivan varmasti tänä päivänä jo kulttihahmoksi kohonnut valtion päämies oli meille suomalaisille ennen kaikkea autoritäärinen johtaja ja naapurimaille kyvykäs neuvottelija. Hän vaikutta aikana, jolloin musiikki eittämättä oli hyvää. Rock`n roll syntyi. Club Kekkosessa keskitytään juuri tuon ajan parhaaseen antiin: rokkiin ja poppiin; hyvää discoa ja soulia unohtamatta. Mikäli olet järjestämässä juhlia tai tarvitset hauskan, erilaisen kokoustilan, Kekkonen soveltuu tähän tarkoitukseen erinomaisesti!

Kesäkuussa 2013 avattiin Kalajoelle, Hiekkasärkkien ytimeen, aito irlantilainen baari. Nimi perustuu Sandy-nimen yleiseen käyttöön Irlantilaisissa paikan nimissä kuten “Sandy ford” tai “Sandymount”. Miksipä ei siis paikkakuntaan perustuva Sandy Kelt, “Hiekkakeltti”. Idea Kalajoen ikiomasta irkkubaarista syntyi monen muun hyvän idean tavoin; hyvän ruuan ja juoman äärellä. Tavallisen pubin sijaan haluttiin luoda aito miljöö leppoisaa irlantilaista elämäntapaa kaipaaville.

Kalajoki Top Camping on merenrannalla ja siellä heti hiekkarannan vieressä sijaitseva Beach Bar Surffari tarjoaa monipuoliset palvelut: herkullista ruokaa, karaokea, biljardia ja livebändejä koko kesän. Surffarin menu on suunniteltu koko perheen viihtymiseen, aivan kuten ohjelmatkin; livemusailtojen ja karaoken lisäksi Surffarissa järjestetään kesän aikana myös bingoja, nähdään teatteria ja taikuutta. Terassilta on upea merinäköala ja ravintolalla on A-oikeudet. Surffari on Hiekkadyyni ravintoloiden uusin tulokas, ovet avautuivat vuonna 2016 toukokuun lopulla juuri sopivasti sesongin alettua.


Asiakkaamme linkit:

http://www.hiekkadyyni.fi/dyyni

http://www.hiekkadyyni.fi/kekkonen

http://www.sandykelt.fi/

http://kalajokicamping.fi/fi/ruoka-ja-juoma

https://www.facebook.com/ravintolasurffari

https://www.facebook.com/Ravintola-Dyyni

https://www.facebook.com/SANDY-KELTJungle Juice Bar

Suomen ensimmäinen mehu- ja smoothiebaari Jungle Juice Bar avattiin vuonna 2010. Nyt baareja on jo 15, joista yksi on Malagassa. Yrityksen missio tuoda pala viidakon raikkautta kaikkien huulille toteutuu oivaa vauhtia.

Jungle Juice Bar -juoma on yhtä kuin helppo ja ravitseva ateria, jonka nautit näppärästi vaikkapa ”on-the-go”. Juoma surautetaan tilauksesta tai kiireessä voi napata valmiin juoman vitriinistä. Juomilla voi herkutella kepein mielin, sillä ne ovat paitsi huippuunsa terveellisiä myös vastuullisia. Pieni kotimainen perheyritys on kasvanut jo satapäiseksi – monelle JJB on ensikosketus työelämään. Hyväntekijä-kampanjalla annamme vuosittain kymmeniä tuhansia euroja apua tarvitseville. Juomat myydään Finnposin Cava kassoilla ja ketjun ohjausta tehdään Coba taustajärjestelmän avulla.


Asiakkaamme linkit:

http://www.junglejuicebar.fi/

https://www.facebook.com/pages/Jungle-Juice-Bar/243346815733058?fref=ts

 Lomakeskus Revontuli

Lomakeskus Revontulessa ravintolamyynti ja huonelaskut kirjautuvat näppärästi Finnpos Cava-kosketuskassoilla ja myyntiraportit saa selaimella helposti Finnpos Coba taustajärjestelmästä.

Revontuli on kauniissa järvimaisemissa sijaitseva Suomen ykkösketjun viihdekeskus, jossa eturivin artistit tanssittavat, luonnonmaisemat rentouttavat, tunnelmalliset juhlatilat kokoavat vieraat iloitsemaan tärkeistä hetkistä, kokoukset ovat inspiroivia, mökkikyläelämä maistuu saunoen ja golf sujuu 18-reikäisellä kentällä. Keilahalli palvelee päivällä kaiken ikäisiä ja keilaamaan voi tulla vaikka koko perheen voimin. Iltaisin tila muuttuu viihtyisäksi viihdepaikaksi, jossa voi mukavan musiikin tahdissa keilata, istua iltaa sporttibaarissa – ja vain nauttia hetkestä ja seurasta. Tässä on mukavuusalue kohdillaan!

Lomalaiset ja juhlijat pääsevät valmiiseen pöytään koko vierailun ajan ja golfareille maistuu ruoka pelin jälkeen. Ravintolassa on tarjolla joka päivä tuore lounasbuffet ja uudesta Revontuli Bowling Dineristä saa parhaat burgerit ja muut Amerikan herkut. 50´luvun Amerikan tyyliin tehty Revontuli Bowling Diner on suunniteltu viihtymiseen ja hauskanpitoon! Keilaratoja on kuusi hohtokeilausmahdollisuudella. Dinerin virtuaaliesittely.

Asiakkaan linkit:

www.facebook.com/pages/Lomakeskus-Revontuli
skyx.fi/virtual/FI/revontuli/#p=scene_revontuli__bowling
www.revontuli.fiSappeen Matkailukeskus

Sappeessa ravintolamyynti kirjautuu näppärästi Finnpos Cava-kosketuskassoilla ja myyntiraportit saa selaimella helposti Finnpos Coba taustajärjestelmästä.

Asiakkaamme Sappeen Rinneravintoloiden Tapahtumakeskus Huippu antaa upeat puitteet häille, sukujuhlille ja tapahtumille, kokouksille, seminaareille ja juhlatilaisuuksille. Huipun yhtenä toimialueena onkin myös juhlapalveluiden tuottaminen. Huippu on toimintansa aikana vakiinnuttanut paikkansa lähialueen ykkösmestana nimekkäiden esiintyjien kanssa. Huipun lavalle on noussut liuta Suomen eturivin artisteja ja bändejä kuten Paula Koivuniemi, Apulanta, Yö, Popeda, PMMP, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, Cheek ja Jean S. Huipussa on elämää myös kesäaikaan, muutama vuosi sitten ensi-iltansa saanut Sappeen kesäteatteri tuo vilinää kesäkuukausiksi.

Kaksikerroksisen rakennuksen lattia-ala on vajaat 2000m². Pirkanmaan suurimpiin kuuluvissa ravintola- ja kokoustiloissa riittää pöytäpaikkoja lähes 500 henkilölle ja anniskelupaikkoja on yli 1000. Yläkerran Bistro-ravintola tarjoaa gourmet-tason ruoka-annoksia hiihtokaudella. Baaritiskejä Huipussa on kolme sekä tapahtumailtoina lisäpisteitä.

Yläkerran kabinettitiloissa voidaan pitää kokouksia omassa rauhassa. Kabinetti-tiloihin mahtuu yhteensä 35 henkilöä ja tilat on muokattavissa joko yhdeksi isoksi, kahdeksi tai kolmeksi pienemmäksi kabinetiksi. Tarjoilut mahdollisia kabinettiin ja kokouspakettiin voi liittää ruokailujen lisäksi majoitusta ja ohjelmaa.

Asiakkaan linkit

www.facebook.com/TapahtumakeskusHuippu
www.sappee.fi


Rukan Kuksa

 Asiakkaamme Ravintola Rukan Kuksa tarjoaa aitoa kuusamolaista ja lappilaista villiruokaa, Rukan sydämessä!

”Nauti paikallisista, puhtaista raaka-aineista valmistetut perinteiset koillismaalaiset annokset kuin vivahteikkaat nykyajan erikoisuudet. Rukan Kuksan rento tunnelma, mutkattoman maukkaat annokset ja palveleva henkilökunta houkuttelee sinut paikalle aina uudelleen.”

Ravintola Rukan Kuksa sijaitsee huoneistohotelli Ruka Ski Chaletsissa aivan Rukan kylän keskustassa. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa.

Linkit:
http://www.rukankuksa.fi/
https://www.facebook.com/rukankuksa