Suomeksiin Englishпо-русски
FINNPOS - Suomalainen kassajärjestelmä- toimittaja

 

Finnpos Systems Oy

Finnpos Systems Oy on ruotsalaiseen OS-Groupiin kuuluva IT-ratkaisuja toimittava yritys, joka on keskittynyt vaativiin maksamisen järjestelmiin ja niiden asiantuntijapalveluihin ravintola- ja huoltamoaloilla.

Finnpos Systems Oy on huoltamo- ja ravintolajärjestelmätoimittajien markkinajohtaja. Strategiamme on erikoistua näille kahdelle erityisosaamista vaativalle toimialalle. Finnposin palveluksessa on yli kuusikymmentä asiantuntijaa. Yhtiö on vahvasti verkostoitunut, jälleenmyyjä-yhteistyökumppaneita ja huoltopartnereita toimii kaikkialla Suomessa. Missä meitä tarvitsetkin, olemme aina lähellä!

Kassa- ja tietojärjestelmissä tuotekehityksemme on aktiivista. Tuomme säännöllisesti uusia innovaatioita markkinoille ja olemme edelläkävijä uusien ominaisuuksien kehittämisessä. Teemme jatkuvaa kehitys- ja projektityötä yhteistyössä asiakkaidemme ja alan ketjujen kanssa. Finnposin osaava projekti-insinööritiimi suunnittelee ja yritys myös valmistaa itse kassajärjestelmään sisältyviä erikoislaitteistoja.

Laatuajattelu

Tuotteidemme ja palveluidemme laadun takaa yli 20 vuoden kokemuksemme huoltamo- ja ravintolajärjestelmien kehittämisestä.