Suomeksiin Englishпо-русски

Tiedote: Finnposin koko osakekanta Open Solutionin haltuun, uusi toimitusjohtaja

 Finnpos OpenSolution


Tiedote
Vapaa julkaistavaksi: Heti
Tampere 09.01.2018


Finnpos Systems Oy:n koko osakekanta on maanantaina 8. tammikuuta siirtynyt ruotsalaisen OS Group AB:n omistukseen joulukuussa sovitun mukaisesti. Osakekauppa ei vaikuta Finnposin toimintaan, vaan se jatkuu nykyisellään. Kasvua haetaan nyt kansainvälisesti laajenevasta markkina-alueesta vahvistuneilla resursseilla. Polttoaineen jakelun järjestelmäratkaisut muodostavat OS Groupille uuden toimialan.

Osana kokonaisjärjestelyä Finnposille on nimitetty uudeksi toimitusjohtajaksi DI Harri Halminen. Halmisella on alalta vankka kokemus ja hän on aiemmin toiminut Finnposin operatiivisena johtajana. Nimityksen yhteydessä yhtiön pitkäaikainen toimitusjohtaja DI Markku Piippo siirtyy Open Solutionin senior advisoriksi.


Lisätietoja:


Harri Halminen

Toimitusjohtaja
+358 50 5572260
harri.halminen@finnpos.fi


Markku Piippo

Senior Advisor
+358 40 5068700
markku.piippo@finnpos.fi


OS Group AB:hen kuuluva OpenSolution on johtava pohjoismainen maksupalvelutoimittaja ja sen omistaa IK Small Cap I Fund. Kontrolloimalla ainutlaatuisen ja innovatiivisen maksujärjestelmäohjelmiston kehittämistä OpenSolution on kiinnostava täyden palvelun yhteistyökumppani monille johtaville toimijoille Pohjoismaiden markkinoilla. Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. areenat, kuljetusyhtiöt, lentoyhtiöt, Guide Michelin -ravintolat, johtavat kasinot ja monet muut. Lisätietoa löytyy sivustolta: www.opensolution.se