Suomeksiin Englishпо-русски

Harri Halminen Finnpos Systems Oy:n liiketoimintajohtajaksi

Tamperelainen Finnpos Systems Oy sai vahvistusta johtoonsa, kun tietoliikennetekniikan DI Harri Halminen, 45, aloitti yrityksen uutena liiketoimintajohtajana 1.5.2016. Huoltamo- ja ravintola-aloille kassajärjestelmiä ja niiden asiantuntijapalveluja toimittava ja kehittävä yhtiö uudisti nimityksen yhteydessä liiketoimintarakenteitaan.

Harri Halminen toimi viimeksi Tampereen Puhelimen toimitusjohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt Nokialla tuotekehityksen johtotehtävissä sekä Digialla, jossa hän vastasi teollisuuden palveluista. Halmisen pitkä kokemus digitalisaatiosta ja järjestelmien tehostamisesta tuo Finnposiin tärkeää osaamista ja uudenlaista ajattelutapaa.

”Käynnissä on liiketoiminnan murros, jossa asioita menee pilveen ja maailma muuttuu yhä pienemmäksi. Se on trendi tälläkin alalla. Eri aloilla muutos vain tapahtuu eri tahtiin. Olen tottunut näkemään murroksissa mahdollisuuksia. Kehitys on väistämätöntä, eli täytyy oivaltaa, mikä siinä on hyvää ja kuinka muutosta voi johtaa. Finnpos on menestyvä yritys, joka toimii hyvällä pohjalla. Olen aloittanut työni innostuneissa tunnelmissa”, Halminen kommentoi.

Huoltamoalan liiketoiminnat yhdistyivät Petrol Solutions -yksiköksi

Harri Halmisen nimityksen yhteydessä Finnposin huoltamoalan liiketoiminta yhtenäistettiin. Aiemmin erillisinä liiketoimintoina olleet huoltamokassajärjestelmät ja maksuautomaattijärjestelmät yhdistyivät yhdeksi Petrol Solutions -yksiköksi, josta Halminen vastaa tästä eteenpäin.

Bisnesajattelijana Halminen ei ole yksittäisten sankaritekojen kannalla. Joukon voima syntyy siitä, että asiat tehdään yhdessä hiukan paremmin joka päivä. Finnpos on perheyhtiö, jonka kulttuurissa tämä korostuu.

”Yrityksen kasvu ja tulos saavutetaan ihmisten kautta. On tärkeää, että jokaisen kokemusta ja näkemystä arvostetaan, kun yritetään saada sukset samaan suuntaan. Luottamus tarkoittaa sitäkin, ettei kaikkien aina tarvitse ajatella myötäkarvaan tai samalla tavalla. Mutta suunta ja tavoitteet asetetaan porukalla, ja sitten niitä kohti mennään järjestelmällisesti.”


Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Markku Piippo, 041 526 0901, markku.piippo(at)finnpos.fi
Liiketoimintajohtaja Harri Halminen, 050 557 2260, harri.halminen(at)finnpos.fi