Suomeksiin Englishпо-русски

Pirkanmaan ABC:t mobiilitankkauksen aikakauteen

Pirkanmaan ABC:t ottavat askeleen modernin tankkauskäytäntöön- mobiilitankkauksen muodossa. Finnpos Systems Oy:n kehittämä uusi mobiilitankkauspalvelu mahdollistaa aiempaa sujuvamman tankkauskokemuksen hyödyntäen S- mobiilisovellusta.

Pirkanmaan Osuuskauppa on päättänyt ottaa käyttöön ABC -asemillansa Tamperelaisen Finnpos Systems Oy:n kanssa yhteistyössä kehitetyn mobiilitankkauksen. Mobiilitankkaus on mahdollista Pirkanmaan alueen ABC- asemilla joulukuun alussa. S- mobiili-sovellusta hyödyntävällä mobiilitankkauksella halutaan helpottaa ennen kaikkea itse tankkauskokemusta.

Mobiilitankkaus on turvallista

Mobiilitankkaus on moderni vaihtoehto perinteiselle kortti- ja setelimaksamiselle. Lisäksi se sujuvoittaa koko tankkaus-kokemusta mittarikentällä, ja on turvallinen maksutapa. Tankkaustilanteessa S-mobiili –sovellus tunnistaa tankkaajan sijainnin ja ehdottaa lähintä tankkausasemaa, jonka jälkeen valitaan sovelluksesta mittari ja tankataan haluttu määrä polttoainetta. Maksu veloitetaan automaattisesti sovellukseen rekisteröidyltä maksukortilta. Lisäksi S-Bonukset kirjautuvat automaattisesti tankkaajan tilille.

Riku-Pekka Lehtonen Pirkanmaan Osuuskaupasta on innoissaan ratkaisusta:
- Pirkanmaan Osuuskaupalla on alueen kattavin jakeluasemien verkosto. Olemme siis lähellä asiakasta ja iloksemme voimme nyt tarjota asiakasomistajille maailman helpoimman tavan tankata. Tulemme jatkossakin panostamaan verkostomme ja palvelujemme kehittämiseen asiakaslähtöisesti.

Finnposin rooli mobiilitankkauksessa sekä jatkoaskeleet

Finnpos Systems Oy:n kehittämä MobiFuel -taustajärjestelmä linkittää S-Mobiilissa suoritetut maksut tankkausasemille ja kontrolloi tankkaustapahtumaa mittarikentällä. MobiFuel on nykyaikainen pilvipalvelu, ja Pirkanmaan alueen ABC-asemien lisäksi palvelu on laajenemassa ABC-ketjun käyttöön valtakunnallisesti.

Finnposin liiketoimintajohtaja Harri Halminen näkee digitalisaation ja paikallisen yhteistyön arvon:
- Digitalisaatio ja mobiliteetin fiksu hyödyntäminen mahdollistavat monien arkipäiväistenkin asioiden uudistumisen ja sekä miellyttävän palvelukokemuksen. Me Finnposilla haluamme osaltamme olla mahdollistamassa näiden asioiden synnyttämisessä ja edistämisessä. Yhteistyömme on oiva esimerkki siitä, miten yhteistyöllä saamme uuden teknologian ratkaisuja ketterästi hyödynnettäväksi.

Lisätietoja:

Pirkanmaan Osuuskauppa:
Riku-Pekka Lehtonen, Polttonestekauppias
riku-pekka.lehtonen(a)sok.fi; puh. +358 10 76 700 78

Finnpos Systems Oy:
Harri Halminen, Liiketoimintajohtaja, Petrol Solutions
harri.halminen(at)finnpos.fi, puh. +358 10 56 777 00


Pirkanmaan Osuuskaupalla on yhteensä 22 ABC-toimipistettä, joita ovat ABC-palveluasemat, ABC-automaattiasemia sekä ABC CarWash –autopesut. Finnpos Systems Oy ja Pirkanmaan Osuuskauppa ovat tehneet yhteistyötä lähes 17 vuotta. Finnpos tekee jatkuvaa yhteistyötä asiakkaidensa kanssa kehittäessään maksujärjestelmiä, joista mm. Mobiilitankkaus on hyvä esimerkki. Mobiili-ratkaisu on laajenemassa ABC-ketjun käyttöön valtakunnallisesti.

Tamperelainen Finnpos Systems Oy on huoltamo- ja ravintolajärjestelmätoimittajien markkinajohtaja. Yhtiön it-ratkaisut keskittyvät vaativiin kassajärjestelmiin ja niiden asiantuntijapalveluihin. Finnposin palveluksessa on yli kuusikymmentä asiantuntijaa. Sen lisäksi Finnposin palvelu- ja huoltokumppaniverkosto toimii kaikkialla Suomessa.

Finnpos tuo säännöllisesti uusia innovaatioita markkinoille ja on edelläkävijä uusien ominaisuuksien kehittämisessä. Huippuasiantuntijoiden tiimit suunnittelevat ja yritys valmistaa kassajärjestelmiin sisältyviä ohjelmistoja ja erikoislaitteistoja. Palvelujen laadun takaa yli 20 vuoden kokemus huoltamo- ja ravintolajärjestelmien kehittämisestä.